Karpuzkaya Mahallesi Parselsiz Sokak No: 294/1 Şehitkamil / Gaziantep

Proje Yönetim Ekibimiz

28.03.2020
1.048
Proje Yönetim Ekibimiz

Hizmet vermiş olduğumuz inşaat sektöründe, inşaat projelerinin yönetimi maliyetler çok önemlidir.

Teknik Prefabrik Beton Yapı Sistemleri, profesyonel olarak hizmet vermiş olduğu inşaat sektöründe projelerin yönetimi ve yönetmiş olduğumuz projelerin raporlaması ile hizmet vermiş olduğumuz müşterilerimizin proje maliyetlerini düşürmeyi hedeflemektedir, bu hedefler doğrultusunda projelerin hayata geçirilmesi aşamalarında en doğru ürünün kullanılması ve uygulamaların yapılması ile riskleri en alt seviyeye düşürmektedir.

Proje aşamalarında meydana gelebilecek sorunların önüne geçerek yapı denetim ve ilgili kurumlar ile projelerin aşamalarında tam koordinasyonunu sağlayarak projelerin zamanında ve sorunsuz

olmasını bütçe artışlarının önüne geçilmesini sağlayarak oluşabilecek risklerin ve sorun ihtimallerini ortadan kaldırmaktadır.

Projelerimizde çalışan tüm ekip arkadaşlarımızın donatıldıkları bilgi ve kurallar çerçevesinde hizmet vermelerini sağlayarak, tüm çalışanların tam koordinasyon içinde hareket etmesine sağlamaktayız.

Proje ekibimiz ile sorunsuz projelerin keyfine varmak için iletişim bölümünde bulunan iletişim kanallarını kullanarak bizimle irtibata geçebilirsiniz.

Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Bir Yorum Yazın

Ürün ve Hizmetlerimiz Hakkında Daha Fazla Bilgi Almak İçin Bizi Arayabilirsiniz: